U bent hier:

Schrijf je nu in voor de Artemis Kennisdag op 13 november!

Artemis organiseert ook dit jaar weer een Kennisdag voor adviseurs en specialisten, op 13 november van 10.30 tot 16.00 uur. De inschrijving is nu geopend!

Er is weer een inspirerend programma samengesteld met diverse interessante sprekers die u zullen meenemen naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van weerbare teeltsystemen en gezonde gewassen. Er is aandacht voor zowel de kasteelten als de open teelten, waarbij kruisbestuiving tussen deze teeltvormen wellicht tot nieuwe inzichten kan leiden.


De uitdagingen in de verschillende teelten worden steeds complexer. Tijdens de kennisdag gaan we in op problemen die voortkomen uit klimaatverandering, met specifieke aandacht voor de wereldwijde aardappelteelt en andere gewassen. Hoe kan resistentieveredeling bijdragen aan weerbare gewassen, en wat is de rol van bankerplanten in het versterken van ecosystemen voor biologische bestrijders?

Wat kunt u verwachten?

Naast biologie speelt technologie een steeds grotere rol. Welke mogelijkheden biedt UVC-bestrijdingstechnologie hierbij? Daarnaast komt Fusarium, een veelvoorkomende ziekte in verschillende teelten, aan bod. De bestrijding hiervan wordt steeds moeilijker, maar hoe kunnen we toch deze ziekte beter beheersen? Als afsluiting gaan we in op weerbaar telen en kijken we naar de omzetting van theorie naar praktische oplossingen. Veel vragen waarop u antwoorden krijgt van prominente sprekers.

Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen, en na afloop kunt u netwerken tijdens de borrel. De inschrijving is nu geopend!
Bekijk het programma voor meer informatie over de onderwerpen en de sprekers.

Inschrijven

Tijd & locatie

De Kennisdag vindt plaats op 13 november tussen 10:30 (inloop 10:15) en 18:00 uur in Zaltbommel. Bekijk de informatiepagina voor de exacte tijden en de locatie

Kosten

Artemis leden:  € 70,- per deelnemer  (elk bedrijf ontvangt na afloop een factuur)
Niet-leden: € 120,- per deelnemer

Als specialist of adviseur op het gebied van gewasbescherming en weerbare teeltsystemen mag u dit evenement zeker niet missen!
Helma Verberkt, directeur